Het ja-woord onder een blauwe hemel. Buiten, met je voeten in het gras. Schuift er een wolk voor de zon? Dé kus onder een tentdoek. Binnen, met het ultiem knusse geluid van de regen dat buiten juicht op jullie ja-woord.

Wat voor weer het ook is, trouwen op Stadscamping Harderwijk is onvergetelijk uniek.

Na de ceremonie snijden jullie de taart aan. Of jullie gaan met alle gasten picknicken op kleedjes in het gras. Vanuit de foodtruck wordt een luxe bruiloftsdiner gemaakt. Of we koken buiten een heerlijk walking dinner. Het kampvuur gaat aan en de sterren zijn getuige van de mooiste dag van jullie leven.

Jullie overnachten in onze suite Chateau d’Amour. Familie en vrienden blijven gezellig slapen. En ’s ochtends geniet iedereen nog lekker na tijdens een heerlijk ontbijt.

Bij ons krijg je de ruimte om je eigen sfeer te creëren. Heb je juist hulp of advies nodig voor die sfeer, dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Samen maken wij van jouw bruiloft een onvergetelijke dag!

Neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

 

NB: Wij verwelkomen akoestische bandjes, kampvuur gitaristen, singer songwriters, klassieke muziek etc. Ons terrein is echter niet geschikt voor dansfeesten of luide muziek.